KURSEVI I OBUKE

Obuka za izlivanje i nadogradnju noktiju

nadogradnja noktijuPoštovani polaznici,

Centar za obrazovanje Braća Stamenković organizuje obuku za izlivanje I nadogradnju noktiju. Planom obuke I edukacije predviđeno je upoznavanje polaznika sa svim potrebnim priborom koji se koristi za rad kao I sa njegovom pravilnom sterilizacijom; upoznavanje sa procedurama I alatima koji se koriste pri izlivanju I nadogradnji noktiju; naučićemo I postupak nanošenja gel laka, gelova u boji, postupak tipsi, french tehnika, kamuflažni gel, izlivanje noktiju, postavljanje šablona za izlivanje, korekcija noktiju, skidanje tipse I nadogradnje… Na ovom kursu Vam je raspoloživa potrebna literatura kao I neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati na svojim modelima kako bi sve naučeno odmah mogli da primenite. Kandidati koji uspešno završe naš kurs steći će dovoljno praktičnih znanja da ovu uslugu obavljaju potpuno samostalno kako u nekom od salona tako I kroz mogućnost da ovu delatnost započnu sami .

Vremensko trajanje obuke, kao I dinamiku predavanja dogovarate sa mentorom, cena obuke je 39.900 RSD.

U cenu je uračunato:

  • korišćenje neophodnih materijala I aparata,
  • stručna literatura,
  • troškovi organizacije ispita,
  • izrada odgovarajuće diplome.

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH JE ŠTO NAKON ZAVRŠENOG KURSA KOJI PODRAZUMEVA POLAGANJE PRAKTIČNOG I TEORETSKOG DELA, DOBIJATE   MEĐUNARODNO   PRIZNAT SERTIFIKAT  O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI SA KOJIM MOŽETE RADITI KOD NAS ILI BILO GDE U SVETU.

Upis sertifikata (diplome) u radnu knjižicu se vrši preko Nacionalne službe za zapošljavanje, direktno u dosije kandidata. Uslov za to je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih lica NSZ-a.