KURSEVI I OBUKE

Obuka za masera

maserPoštovani polaznici,

Centar za obrazovanje Braća Stamenković organizuje kurs za masera osnovne relax masaze.

Ova obuka osmišljena je za sve polaznike koji veruju u moć dodira I koji vole ovaj vid manuelnog rada. Маsaža je jedno od najtraženijih zanimanja tako da polaznicima koji uspešno završe naš kurs omogućava lakše zaposlenje kako u nekom od salona, tako I kroz mogućnost da posao masera započnu sami.

Prvi deo nastave odvija se u vidu savladavanja teorije, a drugi je posvećen praksi I praktičnom savladavanju veštine masera. Planom obuke I edukacije predviđeno je upoznavanje polaznika sa  osnovnim tehnikama masaže , savladavaju se osnovni pojmovi I elementi relaksacije, zatim položaj pacijenata kad je u pitanju masaža određenog dela tela, nakon čega se posebna pažnja posvećuje hvatovima, međuhvatovima I samoj tehnici. Posle savladanih osnovnih, prelazi se na upoznavanje naprednih tehnika masaže kao sto su relax masaža, antistres, anticelulit, sportska I dr. Na kursu za masera Vam je obezbeđena potrebna literatura, a tehnike masaže uvežbavaćete na modelima koje obezbedite.

Vremensko trajanje i dinamiku dolazaka na nastavu, polaznik dogovara sa mentorom, u skladu sa svojim mogućnostima I slobodnim vremenom. U mogućnosti ste da izaberete i dva načina usavršavanja : individualno ili rad u grupi.

Cena kursa je 70.000,00 RSD

U cenu je uračunato:

  • korišćenje preparata za masažu,
  • stručna literatura,
  • troškovi organizacije ispita,
  • izdavanje odgovarajuće diplome (sertifikata).

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH JE ŠTO NAKON ZAVRŠENOG KURSA KOJI PODRAZUMEVA POLAGANJE PRAKTIČNOG I TEORETSKOG DELA, DOBIJATE   MEĐUNARODNO   PRIZNAT SERTIFIKAT  O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI SA KOJIM MOŽETE RADITI KOD NAS ILI BILO GDE U SVETU.

Upis sertifikata (diplome) u radnu knjižicu se vrši preko Nacionalne službe za zapošljavanje, direktno u dosije kandidata. Uslov za to je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih lica NSZ-a.