KURSEVI I OBUKE

Obuka za kozmetičara - estetičara

kozmeticarPoštovani polaznici,

Centar za obrazovanje Braća Stamenković organizuje obuku za kozmetičare-estetičare.

Planom obuke i edukacije predviđeno je upoznavanje polaznika sa svim potrebnim procedurama koje su u vezi sa tretmanima lica i tela. To podrazumeva i higijenske i tehničke uslove koje mora ispunjavati svaki kozmetički salon, kako odrediti tip kože klijenta i prema tome primeniti odgovarajući tretman, naučićete tehnike ručne masaže lica, vrata i dekoltea, tehnike termalih procedura i komedoespresije, naučićete kako izvršiti dezifenkciju kože, način primene pilinga, maski, krema, bioaktivnih supstanci, kao i njihov sastav i dejstvo. Tokom samog kursa polaznike upoznajemo sa materijalima i priborom za rad koji se koriste u izvođenju tretmana kada je u pitanju nega lica.

Na ovom kursu Vam je raspoloživa potrebna literatura kao i neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati na Vašim modelima kako bi sve naučeno odmah mogli da primenite. Kandidati koji uspešno završe naš kurs steći će dovoljno praktičnih znanja  da ovu uslugu  obavljaju potpuno samostalno kako u nekom od salona tako i kroz mogućnost da ovu delatnost započnu sami .

Vremensko trajanje obuke i dinamiku dolazaka dogovarate sa mentorom. Cena kursa je 54.900 RSD.

U cenu je uračunato:

  • korišćenje neophodnih materijala i aparata
  • stručna literatura,
  • troškovi organizacije ispita,
  • izdavanje odgovarajuće diplome (sertifikata).

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH JE ŠTO NAKON ZAVRŠENOG KURSA KOJI PODRAZUMEVA POLAGANJE PRAKTIČNOG I TEORETSKOG DELA, DOBIJATE  MEĐUNARODNO PRIZNAT SERTIFIKAT O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI SA KOJIM MOŽETE RADITI KOD NAS ILI BILO GDE U SVETU.

Upis sertifikata (diplome) u radni dosije se vrši preko Nacionalne službe za zapošljavanje. Uslov za to je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih lica NSZ-a.